Slektsmøte 8. desember

navnÅpent møte i Nes Bibliotek for alle som er interessert i slektsgransking.

Vi starter møtet med litt faglig påfyll om navn og kilder.

Les videre

Slektsmøte torsdag 26. mai

Mikkelrud_husPå slektsmøtet i innleder vi kort med et tema på 30 minutter.  Sannsynligvis husmannsplasser. Etter det hjelper vi hverandre med kilder og navn.   Møtet er som vanlig i biblioteket på Årnes, og møtet starter kl. 18:00.  Møtet er åpent for alle som er interessert i slektsgransking.

Les videre

Slektsmøte

SlektstreTorsdag kveld var det slektskveld på biblioteket igjen.  Litt startproblemer med internett-tilgang for noen, og litt problemer med prosjektor. Men ellers…  så tror jeg de fleste var veldig fornøyd med kvelden.

Les videre

Kart, bilder og slekt i Skogbygda – del 2

000Oskar Togstad og jentene  Mølla i KvennbekkenOnsdag 13. april blir det igjen grendemøte i Skogbygda med kart, bilder og slekt.  Alle med tilknytning til Skogbygda er velkomne !

Les videre

Grunnkurs slektsgransking

SlektstreGrunnkurs i slektsgransking over to kvelder.  Det er et kurs som er beregnet for nybegynnere og de som kan litt, men erfarne kan også ha godt av påminnelser.  Start 28. januar 2016.

Les videre

Slektsforskerdagen lørdag 31. okt

DIS plakat 2015DIS Norge arrangerer slektsforskerdagen flere steder i landet lørdag 31. oktober.  For oss i Nes er DIS Oslo og Akershus sitt arrangement på Riksarkivet i Oslo nærmest.  Slektsforskerdagen er fra kl 10:00 til kl. 16:00.

 

Les videre

Kart, bilder og slekt i Skogbygda

Fra Fallet

Fra Fallet

Tirsdag 10. november blir det igjen grendemøte med kart, bilder og slekt.  Denne gang i og for Skogbygda.  Alle med tilknytning til Skogbygda er velkomne !

Les videre

Slektsmøte 21. mai

Slektstre2På slektsmøtet i innleder vi kort om kirkebøker. Etter det hjelper vi hverandre med kilder og navn.   Møtet er som vanlig i biblioteket på Årnes, og møtet starter kl. 18:00.  Møtet er åpent for alle som er interessert i slektsgransking.

Les videre

Grendemøte Fenstad øst 29. april

Fenstad AutoOnsdag 29. april inviterer vi spesielt de med tilknytning til Fenstad til møte på Fenstad skole kl 19:00.  Her ønsker vi hjelp til å sette steder på kartet.  Det kan værer husmannsplasser, setrer, dammer, sager osv.  Videre ønsker vi å vise noen gamle bilder.  Hvis noen har med gamle bilder vi kan scanne så setter vi pris på det.  Hvis noen jobber med slektsgransking i Fenstad ønsker vi å knytte kontakt med de.

Les videre

Slektsmøte torsdag 23. april

Bjørkomp i Vestre Fenstad ca 1898.

Bjørkomp i Vestre Fenstad ca 1898.

Slektsmøtet i april vil ha en innledning om gamle bilder. Etter det så hjelper vi hverandre med kilder og navn.   Møtet er som vanlig i biblioteket på Årnes, og møtet starter kl. 18:00.  Møtet er åpent for alle som er interessert i slektsgransking.

Les videre