Slektsmøte 19. januar

Åpent møte i Nes Bibliotek for alle som er interessert i slektsgransking. Vi starter møtet med litt faglig påfyll om kilder fra nyere tid (1900-2017).

Det kan ofte være vanskeligere å få tilgang til informasjon fra nyere tid, i forhold til 1910 og tidligere tider.  Den viktigste grunnen er at mye av materialet har sperrefrister på for eksempel 100 år.   Men det er likevel mange muligheter.  En av de de er Frits Wahlstrøms bok som bildet viser.

Deretter hjelper vi hverandre med å finne opplysninger i folketellinger, kirkebøker og annet tilgjengelig materiale. Skriv gjerne ned på forhånd hva du ønsker hjelp til først. Har du noen navn, datoer steder som kan være til hjelp så skriv de ned.

Det er trådløst nett tilgjengelig i biblioteket. Ta gjerne med papirer og/eller PC hvor din slekt er registrert. Møtet starter 18:00, og frem til da er heis, trapp og rulletrapp åpen.

Kommer du etter 18:00 må du bruke trappa, eller ringe Dag på 91 61 58 28.

Møtet avsluttes før kl 21:00.